Some times you have to let go

427868_342508572505207_880576446_n_large

INSPIRATION

Ahr0ccuzqsuyriuyrji1lm1lzglhlnr1bwjsci5jb20lmkz0dw1ibhjfbthkemuwvkrqwdfymgdxng1vmv81mdauanbn_large
 
Tumblr_lxxdxk7aje1qzi3slo1_500_large
 
20120923131232938_large
 
249087_1535344282362_2467279_n_large

Labrapport

Just nu gör jag lite läxor som måste göras. Jag håller på med min kemiläxa, vilket är att göra en labrapport. Innan så åkte jag tillslut till gymmet när det öppnade, sen åkte jag hem och tog en fräsch dusch och fixade lite olikasaker. Nu måste jag fortsätta här, men vi hörs. 
 

Gårdagens shopping

 

Söndag= Träna, plugga, städa,chilla

Godmorgon eller godförmiddag eller vad man nu säger. Vaknade vi nio idag och är utvilad. Gick upp åt frukost, stoppade på mig träningskläder, sen städade jag hela mit rum som var lite kaos. Vid halv 11 så skulle jag åka till gymmet hade gjort med helt klar, packat och fixat mig, oså kollar jag på gymmets öppettider och så ser jag att gymmet inte  öppnar förns kl:12:00. Då blev jag så sur, för hade fixat mig och allt, hade inte tiden, ville ju liksom gymma då, jag har jag annat och göra också. Aja, ska inte hänga upp mig på det nu. Som ni ser på rubriken så har jag saker att göra den här söndagen. Jag måste plugga massor, vilket är tråkigt, men måste göras. nu blev det här inlägget väldigt långt. Men jag avlsutar detta inlägg med att säga att shoppingen från igår kommer upp snart!
 

 
 
 
 
 
 

DAGEN OSV

Hej på er!  Idag var det lördag och en riktigt bra dag. Jag hade systerdag med mina två systrar vi åkte till simhallen, shoppade och åt lunch på ett jätte mysigt sushi,thai och mongoliskt buffe ställe,så gott. Ikväll är jag hemma och tar det lungt, tittar på film och käkar godis.. ja ni vet det vanliga. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt för ska upp tidigt och åka till gymmet och sen behöver jag plugga. Men får se hur dagen blir imorrn. hejdå!
 

HEADER

Kom på att jag glömde skriva en sak i förra inlägget och det är att jag har en gammal header och det kommer en ny jag lovar så snart så möjligt, jag är taggade på att få en ny header igen. Måste även fixa lite annat på bloggen som snart kommer upp.

LITE ALLMÄNT OM MIG SJÄLV SOM PERSON OCH MITT LIV

Jag är en tjej på 15 vårar som lever livet i Sveriges huvudstad stockholm. Jag gillar att umgås med vänner, shoppa,mode, träna, vara spontan. Jag som person är väldigt glad och sprallig, jag är en person som jag tror är väldigt omtyckt. Ett av mina intressen är gymnastik, jag har själv gått på gymnastik, men har nu slutat och jobbar nu istället som  barntränare för tre stycken grupper, vilket är jätte kul. Åhh juste jag älskar att resa, reser mycket med familjen vilket är kul. Hoppas ni fått reda lite på hur jag är som person. Om det är något mer som ni undrar så släng bara in en kommentar så svarar jag. Adiios! 
 
 
 

BLEV SUGEN PÅ ATT BÖRJA BLOGGA IGEN

Heej
 
Idag i skolan så pratade jag och mina kompisar o blogggar och så började vi prata om förrut när alla vi hade bloggar och hur kul det var att läsa varandra. Då fick jag direkt ideén att börja blogga igen. Det blir blogginlägg när det blir, jag går ju i skolan,jobbar, gymmar, är med vänner osv, så har självklart annat att göra också. Det jag gör på fritiden ska ni självklart få veta, med bilder eller, videoinlägg. Men det ska bli kul att börja blogga igen!
 
 

RSS 2.0